33

Gevelreiniging

Het aanzicht van uw gevel is uw visitekaartje naar de buitenwereld. Of het nu om uw woning gaat die gereinigd moet worden of gevelreiniging voor uw bedrijfspand. En of u nu uw HOUTWERK wil laten schoonmaken of uw STENEN gevel wil laten schoonspuiten. Bij Endeveld Schoonmaakonderhoud is alles mogelijk.
Wij reinigen met een HOGEDRUKREINIGER met heet water 150 C. Hierdoor worden algen en mossen door de temperatuur gedood en verwijderd. Het is raadzaam om na de reiniging de gevel te IMPREGNEREN. Dat zorgt er voor dat uw gevel VOCHTWEREND en VUILWEREND wordt.

Voor meer info over Gevelreiniging kijk ook op Gevelreiniger Houten.nl ยป

Houtwerk schoonmaken

Het houtwerk en overig schilderwerk heeft minimaal 1x per jaar een schoonmaakbeurt nodig. Ook moet trespa schoongemaakt worden om er netjes uit te blijven zien. Uw schilderwerk schoonmaken heeft als resultaat dat er minder vaak geschilderd hoeft te worden.
Wij werken met neutrale reinigingsmiddelen en tasten uw houtwerk/schilderwerk hierdoor niet aan. Ook maken wij uiteraard de kozijnen en de ramen schoon. Het is ook belangrijk om uw dakkapel schoon te maken. U moet hierbij denken aan het dak zelf. Dit i.v.m. het voorkomen van eventuele lekkages door vuil waardoor de afwatering verstopt raakt. Maar natuurlijk ook de zijkanten die vaak van rabatdelen of trespa zijn gemaakt. De voorkant en het kozijnwerk maken wij ook schoon.