glazenwassen

Glazenwassen

Schone ramen en kozijnen zijn een must voor elk gebouw. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden er zich steeds meer van bewust dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen. Bovendien zullen de kosten voor het onderhoud van uw houten- en kunststofkozijnen aanzienlijk verminderen als die regelmatig door ons schoon worden gemaakt.

Door middel van professionele ladders en hoogwerkers is het wassen van ramen op (grote) hoogte voor Endeveld schoonmaakonderhoud geen enkel probleem. De voorzieningen rondom het gebouw moeten het wel toelaten zodat wij uw pand met een ladder of hoogwerker kunnen bereiken. Wij werken uitsluitend met goedgekeurde materialen en gediplomeerde glazenwassers. Daardoor voldoen wij aan de strenge Arbo-richtlijnen en is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd.

Tuckerpole

Bij telescopische glasbewassing maken wij gebruik van osmose water (gedemineraliseerd water). Dit water word omhoog gepompt door een telescoopsteel. Aan het einde van de telescoopsteel zit een borstel. Door deze borstel heen en weer te bewegen over het oppervlak word het vuil los gemaakt en doormiddel van het osmose water word het los gemaakte vuil weg gespoeld. Het oppervlak droogt streep en vlekkeloos op. Doordat er van af de grond word gewerkt is het glazenwassen een stuk veiliger geworden.

In sommige gevallen biedt dit tuckerpole systeem de beste oplossing. U bent voordeliger uit dan dat de ramen gezeemd worden met een hoogwerker.

Ook kunnen wij  glazenwassen vanaf het water. Hiervoor zetten wij een ponton of een boot in om met de tuckerpole uw ramen schoon te maken.