11

Schoonmaakdiensten

Een opgeruimd en schoon kantoor is het visitekaartje van elk bedrijf en elke instelling. Net als een schone kantine en fris sanitair. Endeveld Schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat u, uw medewerkers, uw klanten, uw gasten, uw leerlingen en andere bezoekers zich prettig en welkom voelen in uw schone bedrijfspand, kantoor of schoolgebouw.
Endeveld schoonmaakonderhoud heeft sinds 2002 ervaring in de schoonmaakbranche en heeft door de jaren heen een goede staat van dienst opgebouwd. Interieurverzorging bij bedrijven en instellingen is daardoor een specialisme geworden. Zo wordt er onder meer schoongemaakt in kantoren, fabrieken, scholen, buurthuizen, supermarkten, dagcentra, VVe en sportcomplexen. Ook voor woningbouwverenigingen en vastgoedmaatschappijen worden schoonmaakdiensten verricht.

Facilitaire diensten

Organisaties slanken af, in scholen wordt op conciƫrges bezuinigd en in de algemene ruimtes van appartementencomplexen duurt het vaak erg lang voordat een klemmende deur of een kapotte lamp wordt gerepareerd of een interne verhuizing. Op veel plaatsen ontbreekt het aan een technische dienst die al deze klussen en klusjes snel en doeltreffend oplost. Vandaar de mogelijkheden om op afroep de technische dienst van Endeveld schoonmaakonderhoud in te schakelen. Geen installateur, timmerman of loodgieter, maar wel een deskundige monteur die snel ter plaatse is en dergelijke kleine ergernissen snel en vakkundig oplost. En een nauwe samenwerking met diverse onderhoudsbedrijven die de grotere werkzaamheden voor ons waarnemen.