Over ons

Schoonmaken zit bij Endeveld in het bloed. Begonnen in 1996 in het familie schoonmaakbedrijf van mijn vader en moeder als glazenwasser. In 2002 ben ik Endeveld Schoonmaak begonnen en in de loop der jaren flink veel ervaring opgedaan in de schoonmaakwereld. Van bouwopleveringen tot het schoonmaken van kantoren en glazenwassen tot op elke hoogte.

Wie ben ik 

In 2002 ben ik (Ralph Endeveld) met al deze opgedane kennis het bedrijf Endeveld Schoonmaak gestart. Allereerst als onderaannemer van diverse schoonmaak en glazenwassers bedrijven. Door het samenwerken met deze bedrijven is de kennis nog groter geworden. Je kan wel zeggen dat Endeveld schoonmaak is uitgegroeid tot een all round schoonmaakbedrijf. 

Endeveld Schoonmaak is een Schoonmaakbedrijf in Nieuwegein. Ons werk gebied is voornamelijk regio Utrecht, Houten, Vianen, IJsselstein Voor diverse vaste opdrachtgevers zijn wij ook landelijk inzetbaar. 

Wij werken met gediplomeerd en gemotiveerd personeel. Onze schoonmakers hebben allemaal hun vaste routes en daarom ook hun vaste klanten waar zij hun diensten uitvoeren. Hierdoor zijn de lijnen kort en overzichtelijk. Wij deinzen ook nergens voor terug en klaren elke schoonmaak klus. U kunt bij ons terecht voor diverse specialistische reiniging en schoonmaak diensten.